zondag 12 oktober 2014

Herfst met n halloweentintje


Voor de challenge van we love vintage heb ik eens op internet zitten zoeken naar een vintageplaatje wat leuk is voor een herfstkaartje. Toen kwam ik deze dus tegen. Was er gelijk verliefd op.

Heb een crèmekleurige kaart als basis genomen, en daarop een cardstock met linnenstructuur daarop gemat. Dat cardstock heb ik eerst bewerkt met versamark en pan pastel, waarop ik een aantal stempels van different colours en Noor Design (grunge) heb gebruikt. Daarop bruin papier, dat eerst geëmbost en een stukje cardstock met houtnerf motief van my favorite things. Ook die is bewerkt met pan pastel. 
De rand om het plaatje is van Noor! Design. De paddenstoel en 1 van de herfstblaadjes is ook van Noor, De roosjes en bladeren bij de roosjes zijn van Marianne Design en de kleine herfstblaadjes zijn van Yvonne Creations. Bovenin de rechterhoek ook de margriet van Marianne gebruikt, met een plak parel.

Met deze kaart doe ik ook mee met de challenge van Noor Design (Herfst) en Cards Challenge op Facebook (Halloween) en de challenge van knutsels en kadootjes.

Work in progress (Foto's van de opbouw):



6 opmerkingen:

  1. Hartstikke leuk zeg, ook leuk om de opbouw van je kaart te zien, zelf je achtergrond gemaakt en wat een leuke combi zo! Ja het plaatje is ook erg gaaf een heel mooi geheel!
    Bedankt voor je deelname bij wlvc!
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldig zeg....heel knap hoe je dit hebt uitgevoerd en de herfst/haloweensfeer heb je heel goed gepakt. Super gedaan en leuk om dit te zien bij de challenge van WLVC.
    Succes en graag tot een volgende keer.
    Fijne dag. Plony

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige kaart. De opbouw is super! En hele mooie kleuren gebruikt.
    Dank je wel dat je meedoet bij K&K.
    Groetjes Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wow wat een chique en stijlvol kaartje in vintage stijl.
    Fijn dat je meedoet bij K&K.

    Groetjes Hermien

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie kaart is het geworden, leuk hoe je alles laat zien, het zijn echte dingen die bij de herfst horen, de blaadjes, de houtnerf, het roept allemaal de sfeer op van herfst. Leuk dat je mee doet met de challenge van K&K. groetjes, Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een super leuke kaart heb je gemaakt voor de challenge van K&K.
    Bedankt voor je deelname.

    Groetjes Nelly

    BeantwoordenVerwijderen